شما اینجا هستید : مجله اینترنتی فراسو
خانه » آشپزی » انواع غذاهای گرم » آموزش آشپزی | طرز تهیه اشپیل شور

عکس نوشته عاشقانه

آموزش آشپزی | طرز تهیه اشپیل شور

طرز تهیه اشپیل شور

مجله اینترنتی فراسو:

وب سایت آکاایران: اشپیل در واقع همان تخمِ ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.
مواد لازم:
 

  • نمک 2 پیمانه
  • اشپیل (خام و متعلق به ماهی سفید) 2 عدد
 

طرز تهیه:
 
برای تهیه اشپل شور بعد از خرید اشپیل آن را میشوییم به طوری که کیسه آن آسیب نبیند سپس آن را خشک کرده و 2 برگه A4 را در ته ظرف مناسب و در دار انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی متر می پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود و کاملا نمک اندود شود. دو ورق A4 دیگر را روی اشپیل قرار می دهیم، در ظرف را بسته بعد از 10 روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می باشد.
 
نکات:
 

1. اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا قاتق ،گل در چمن و… مصرف می شود.
 
2. اشپل شور به دلیل نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن ماری) بعد از 20 دقیقه بر می داریم.

طرز تهیه اشپیل شور

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

اشتراک گذاری مطلب

تمامی حقوق این سایت برای مجله اینترنتی فراسو ، بروزترین مجله خانواده ایرانی محفوظ میباشد.