امروز جمعه ۶ اسفند ۱۳۹۵ | شما اینجا هستید » مجله اینترنتی فراسو ، بروزترین مجله خانواده ایرانی
خانه » آشپزی » دسر و پیش غذا » دسر و پیش غذا | این غذا را با جایش بخورید!

دسر و پیش غذا | این غذا را با جایش بخورید!

این غذا را با جایش بخورید!

مجله اینترنتی فراسو:

وب سایت روزیاتو: این دستور پخت، بیشتر کنار غذای اصلی یا به عنوان میان وعده سرو می شود. اما طعم خوبی دارد و توصیه می کنیم دست کم یک بار در خانه تهیه و امتحان کنید.
 

مواد لازم:

  •     یک قرص نان سیاه
  •     ۱٫۵ پیمانه خامه ترش
  •     نصف یک عدد پیاز قرمز، خرد شده
  •     ۳ تکه بیکن
  •     ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ پیمانه پنیر گرویر رنده شده
  •     فلفل سیاه
 

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
۲-بیکن و پیاز را در تابه سرخ کنید.
 
۳-در یک کاسه، بیکن، پیاز سرخ شده و خامه ترش را با هم مخلوط نمائید. در آخر فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.
 
۴- بخش بالایی نان را برش داده و بردارید. با استفاده از چاقو و دست، خمیر داخل نان را خالی کنید.
 
۵- درون نان را با مخلوط خامه ترش پر کنید. روی آن پنیر گرویر رنده کنید.
 
۶-کره را روی تکه بالایی نان که جدا کرده بودید، بمالید. سپس آن را به نوارهای باریک برش دهید.
 
۷-آنها را در سینی فر چیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نان ها کاملا برشته و پنیرها آب شوند.

این غذا را با جایش بخورید!

اشتراک گذاری مطلب

تمامی حقوق این سایت برای مجله اینترنتی فراسو ، بروزترین مجله خانواده ایرانی محفوظ میباشد.