آشپزی

دیپ فلفل هالوپینو؛ تند و آتیشی…

دیپ فلفل هالوپینو؛ تند و آتیشی…

دیپ فلفل هالوپینو؛ تند و آتیشی… مجله اینترنتی فراسو: وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: فلفل هالوپینو طعم و عطر خوبی دارد و می توانید از آن برای تهیه یک دیپ لذیذ استفاده کنید. شاید بد نباشد یادآوری کنیم که دیپ نوعی سس غلیظ است که در کنار غذا، کراکر یا نان سرو می گردد.   مواد لازم:     ۴ تا ۶ عدد فلفل هالوپینو تازه     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای     ۱ پیمانه خامه ترش   ...

ادامه مطلب

آش رشته گوجه فرنگی

آش رشته گوجه فرنگی

آش رشته گوجه فرنگی مجله اینترنتی فراسو: ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه آش رشته گوجه فرنگی را به شما آموزش داده ایم. آخر هفته این آش را درست کنید را در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز (رنده شده): ۱ عدد سبزی آش: ۵۰۰ گرم رشته آش: ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی: ۱ کیلوگرم نخود: ۱۶۰ گرم عدس: ۱۶۰ گرم نمک و فلفل: به مقدار لازم زردچوبه: به مقدار لازم پیاز و نعناع داغ: به مقدار لازم آرد: ۲ قاشق سوپ ...

ادامه مطلب

گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید

گوشت را به روش کُره‌ای ها سرخ کنید مجله اینترنتی فراسو: وب سایت سوران: این دستور از آن طعم های متفاوت است که من خیلی دوست دارم. میتوانید این گوشت را با چلو یا سبزیجات پخته یا تفت داده، مثل گل کلم و بروکلی و کلم بروکسل، هویج و کلم پیچ و کدو سبز و یا نخود سبز و لوبیا سبز و و فلفل دلمه ای سرو کنید. مواد لازم: پیاز چه (خرد شده(برای روی خوراک)) ۱ دسته شکر قهو ه ای (یا شیره خرما یا انگور (با توجه به ذائقه تون)) ۱/۴ فنجان روغن (کن...

ادامه مطلب

قرمزِ شیرین سر میز غذا، با ژله انار و کرم پسته

قرمزِ شیرین سر میز غذا، با ژله انار و کرم پسته

قرمزِ شیرین سر میز غذا، با ژله انار و کرم پسته مجله اینترنتی فراسو: وب سایت سوران: اگر میخواهید میز غذا را رنگارنگ کنید، یکی از راه حل های آن ژله است. در این مطلب طرز تهیه ژله انار را به شما آموزش می دهیم که جلوه خاصی به سفره تان می دهد.   مواد لازم: انار (بزرگ دانه شده) ۴ عدد شکر ((۱۴۰ گرم)) دو سوم پیمانه آب سرد ((۶۰ میلی لیتر)) یک چهارم پیمانه ژلاتین ((۱۶ گرم)) ۵ قاشق چایخوری مواد لازم برای کرم هل و پسته:   هل...

ادامه مطلب

ایده هایی متفاوت برای درست کردن مرغ

ایده هایی متفاوت برای درست کردن مرغ

ایده هایی متفاوت برای درست کردن مرغ مجله اینترنتی فراسو: وب سایت سوران: آماده کردن غذا برای یک مهمانی شام می تواند زیرکانه باشد. همیشه غذای مورد علاقه همه را نمی دانید و می توانید با پختن مرغ، استرس تان را در این مورد کاهش دهید. می توان با مرغ غذاهایی آسان درست کرد که مورد پسند همه باشد. یادتان باشد که یک غذای گیاهی مناسب گیاهخواران هم درست کنید.   ۱- انچیلادای سوییسی این غذا، یک غذای گوشتی ساده و ترکیبی از همه طعم های خوش...

ادامه مطلب

آشپزی گیلانی با نعیمه نظام دوستِ دوست داشتنی

آشپزی گیلانی با نعیمه نظام دوستِ دوست داشتنی

آشپزی گیلانی با نعیمه نظام دوستِ دوست داشتنی مجله اینترنتی فراسو: مجله زندگی ایده آل – الهام زینلی: ایران یکی از متنوع‌ترین سفره‌های غذایی جهان را دارد. تعدد قومیت‌ها در این سرزمین پهناور باعث شده به همان نسبت سلایق و فرهنگ‌های غذایی متنوعی را شاهد باشیم، البته با گسترش روابط بین آدم‌ها و پراکندگی مردمان در سراسر کشور این فرهنگ‌ها از محدوده جغرافیایی خود فراتر رفته و بعضی از این غذاها از سفره‌های مناطق دیگر هم سر درآوردند...

ادامه مطلب

بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه

بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه

بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه مجله اینترنتی فراسو: وب سایت سوران: شما می توانید بیسکویت کره ای را با هر طعم دیگری نیز درست کنید مثلا بیسکویت کره ای زنجبیلی یا نارگیلی یا شکلاتی که در این صورت نصف لیوان کاکائو و ۲ لیوان آرد بریزید.    مواد لازم:   کره ۲۰۰ گرم پودر شکر ۱ لیوان اسانس وانیل ۲ قاشق مرباخوری هل ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آرد ۵ لیوان   طرز تهیه : ۱. فر را روی ۲۰۰ درجه تنظیم و روشن کنید تا ...

ادامه مطلب

بهترین غذاهای برزیلی در المپیک ۲۰۱۶ چه بود؟!

بهترین غذاهای برزیلی در المپیک ۲۰۱۶ چه بود؟!

بهترین غذاهای برزیلی در المپیک ۲۰۱۶ چه بود؟! مجله اینترنتی فراسو: وب سایت کارناوال: مسابقات ورزشی المپیک ۲۰۱۶ در کشور برزیل برپا شد و توانست به خوبی از مسئولیت میزبانیش بر بیاید. در این مطلب می خواهیم به غذاهای محبوب ریودوژانیرو بپردازیم و بدانیم برزیل از میهمانانش با چه خوراکی هایی پذیرایی کرد و آیا اصلا غذاهای برزیلی باب میل ما هست یا نه؟   باید توجه داشته باشید که برترین غذاهای ریودوژانیرو را معرفی نمودیم ، غذاهایی که ...

ادامه مطلب

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده

نکات مهم در تهیه کباب کوبیده مجله اینترنتی فراسو: ماهنامه سفره ایرانی: کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که ۴ نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده، ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی. برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید ۹ نکته را رعایت کرد:     ۱. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و ف...

ادامه مطلب

شام خارجکی؛ گراتن مرغ و سیب زمینی

شام خارجکی؛ گراتن مرغ و سیب زمینی

شام خارجکی؛ گراتن مرغ و سیب زمینی مجله اینترنتی فراسو: مجله آشپزی مثبت – حشمت توپچی: اگر دلتان هوس یک غذای خوشمزه کرده است که مزه ای شبیه فست فود داشته باشد ولی خیلی سالم و مقوی باشد، این غذا یکی از بهترین پیشنهاد هاست. ترکیب مرغ، پنیر و سیب زمینی طعم فوق العاده ای به این غذا می دهد. مواد لازم برای ۶-۴ نفر ۱ عدد سینه مرغ ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۳ ق س پیاز داغ  3 حبه سیر ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا ۱ قوطی ذرت کنسرو شده ۱ عدد فلفل دلمه ای ...

ادامه مطلب

دسر پاولووای انار و پسته، به افتخار بالرین روسی

دسر پاولووای انار و پسته، به افتخار بالرین روسی

دسر پاولووای انار و پسته، به افتخار بالرین روسی مجله اینترنتی فراسو: وب سایت ایران کوک: دسر پاولووا (Pavlova) یک نوع دسر بر پایه مرنگ است که به افتخار بالرین معروف روسی آنا پاولووا برای اولین بار در استرالیا تهیه شد و به همین دلیل دسر پاولووا نامیده می شود. این دسر بافتی بسیار ترد و لطیف دارد و روی آن معمولا با خامه فرم گرفته و میوه تزیین می شود.   مواد لازم:     سفیده تخم مرغ ۶ عدد     شکر ۱ و نی...

ادامه مطلب

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج مجله اینترنتی فراسو: ماهنامه سرآشپز: از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند. گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با اسفناج درست کرده باشید. مواد مورد نیاز:   برنج (خیس شده): ۳ پیمانه اسفناج (خردشده): ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کر...

ادامه مطلب

با کلاس ترین بادمجان های دنیا!

با کلاس ترین بادمجان های دنیا!

با کلاس ترین بادمجان های دنیا! مجله اینترنتی فراسو: مجله آشپزی مثبت: این رول‌های بادمجان مخصوصا با این سس پستو طعم زندگی می دهد. این غذا یک غذای آسان و بسیار هیجان‌انگیز با بادمجان است. آن را از دست ندهید. مواد لازم برای ۲ نفر ۲ عدد بادمجان ۴ ق س قارچ ریز خرد شده ۲ ق س ریحان خرد شده ۲ ق س پنیر پارمسان ۲ حبه سیر رنده شده  2  /1 پیمانه پنیر ریکوتا به میزان لازم نمک و فلفل مقداری روغن مواد لازم برای سس پستو ۵ حبه سیر رن...

ادامه مطلب

سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی

سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی

سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی مجله اینترنتی فراسو: وب‌سایت دکتر کرمانی: سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی که آن را با مقداری نان تست و پنیر ورقه ای همراه کرده ایم. این غذا را می توانید نیم ساعته تهیه کنید و برای یک آخر هفته خوب کنار خانواده میل کنید. به خاطر ظاهر و رنگ های جذابی که این سوپ دارد مسلما مورد استقبال کودکان قرار خواهد گرفت. اگر می خواهید مقدار کالری دریافتی خود را کاهش دهید می توانید پنیر و نان تست را از دستور حذف ...

ادامه مطلب

فوت و فن های پختِ قورمه سبزی مامان پز!

فوت و فن های پختِ قورمه سبزی مامان پز!

فوت و فن های پختِ قورمه سبزی مامان پز! مجله اینترنتی فراسو: مجله زندگی ایده آل – شقایق جعفری: قورمه سبزی خورشی است که به اعتقاد ما عطر نوستالژی آن بوی زندگی می‌دهد و هرکسی‌رو به یاد سر و پنجه‌های طلایی مادر و سفره‌های رنگینش می‌اندازد. اما پختن این غذای دلربا فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت کردن آن می‌توانید به انتخاب اول اطرافیان‌تان در طبخ این خورش تبدیل شوید.  قورمه سبزی در گذر زمان شاید اگر در بین تمام غذاهایی که امروز ...

ادامه مطلب

طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه

طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه

طرز تهیه پای سیب و دارچین در خانه مجله اینترنتی فراسو: وب سایت روزیاتو: در این مطلب، پای بسیار خوشمزه سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در عرض کمتر از دو ساعت در خانه درست کرده و از طعمش لذت ببرید. مواد لازم:     ۹ پیمانه سیب شیرین خرد شده     ۲ قاشق چایخوری دارچین     ۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای     ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره خرد شده     ۲ ورقه خمیر آماده پای...

ادامه مطلب

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی

طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی مجله اینترنتی فراسو: وب سایت روزیاتو: این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یکی از بهترین گزینه ها به شمار می روند. پیشنهاد می کنیم، حتما آن ها را امتحان کرده و از طعم عالی شان لذت ببرید. مواد لازم:     ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده     نصف پیمانه پودر نان فانتزی     ۱ عدد تخم مرغ     نمک و فلفل س...

ادامه مطلب

طرز تهیه «هات داگ»های مومیایی

طرز تهیه «هات داگ»های مومیایی

طرز تهیه «هات داگ»های مومیایی مجله اینترنتی فراسو: ماهنامه سرآشپز – بهار اسدی: در این مطلب طرز تهیه ساندویچ هات داگی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به نان ندارد و خمیر نان به دور هات داگ پیچیده می شود. مواد مورد نیاز:   آرد (الک شده): ۵۰۰ گرم روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم خمیر مایه: ۱ ق س شکر: ۱ ق س تخم مرغ: ۱ عدد شیر: ۱۲۵ سی سی (یا یک دوم پیمانه) آب ولرم: یک دوم پیمانه زرده تخم مرغ: ۱ عدد سوسیس: ۲۴ عدد ن...

ادامه مطلب

یک وعده شام ایتالیایی

یک وعده شام ایتالیایی

یک وعده شام ایتالیایی مجله اینترنتی فراسو: وب سایت روزیاتو: در این مطلب، پیش غذا و غذای اصلی ایتالیایی برایتان انتخاب کرده ایم که در سراسر جهان از محبوبیت تعداد زیادی برخوردار هستند. پنه پاستا از جمله غذاهایی است که به دلیل وجود خامه در آن، بافت لطیف و طعم لذیذی دارد. بروشتا نیز نان تست با عطر سبزیجات معطر و سیر است که یک پیش غذای واقعا عالی به شمار می رود. برای یادگیری مراحل پخت آن ها در ادامه با ما همراه باشید. پیش غذا: بروشتا...

ادامه مطلب

طرز تهیه شیشلیک در خانه

طرز تهیه شیشلیک در خانه

طرز تهیه شیشلیک در خانه مجله اینترنتی فراسو: ماهنامه سفره ایرانی: برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید. نکته مهم برای کباب خوب، انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود. گوشت را به اندازه های یکسان ببرید. داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم کرده، آبلیمو، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنی...

ادامه مطلب

۵ پلوی خوشمزه مخصوص روزهای زمستان

۵ پلوی خوشمزه مخصوص روزهای زمستان

۵ پلوی خوشمزه مخصوص روزهای زمستان مجله اینترنتی فراسو: وب سایت آشپزخانه من: کمتر کسی را پیدا می‌کنید که اسم آلبالوپلو را نشنیده باشد و کمتر کسی را پیدا می‌‌کنید که این غذا جزء ۱۰ غذای اول مورد علاقه‌اش نباشد و باز کمتر کسی است که اگر آلبالوپلوی خوب خورده باشد عاشق آن نشده باشد. آلبالوپلو محصول آشپزی ایرانی، ترکیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است که آن را تبدیل به ساده‌ترین غذای مجلسی کرده است. آن را خوب تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید. ...

ادامه مطلب

لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (۱)

لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (۱)

لذت و هیجان با انواع کیک های شکلاتی (۱) مجله اینترنتی فراسو: ماهنامه کیک و شیرینی: در روزهای سرد زمستانی هیچ چیزی به اندازه یک تکه کیک شکلاتی تازه به همراه یک لیوان چای داغ نمی چسبد. امروز هم که هوا برفی است، با انواع کیک های شکلاتی، روزتان را زیباتر کنید. چیزکیک شکلاتی   زهرا خورسند مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه میزان سرو: ۶ تا ۸ نفر مواد لازم: بیسکوییت شکلاتی: ۱۵۰ گرم کره (ذوب شده): ۱۰۰ گرم گردو (پودرشده): ۳۰ گرم پنی...

ادامه مطلب

این ۲ رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید

این ۲ رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید

این ۲ رسپی خوشمزه ترکیه ای را از دست ندهید مجله اینترنتی فراسو: ماهنامه سفره ایرانی: مهمت گورش (Mehmet Gurs) در ۱۳ دسامبر ۱۹۶۹ در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادری سوئدی – فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. مدت هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف (سرآشپز) در ایالات متحده آمریکا گذراند. او در دهه ۱۹۹۰ به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیو...

ادامه مطلب

بهترین و معروف ترین غذاهای تایلند (۲)

بهترین و معروف ترین غذاهای تایلند (۲)

بهترین و معروف ترین غذاهای تایلند (۲) مجله اینترنتی فراسو: وب سایت کارناوال: تایلند کشوری است که به دلیل طبیعتِ زیبا و منحصر به فردش بسیار مورد توجه توریستانِ جهان، بخصوص ایرانیان قرار گرفته است، جدا از این که هر فرد به چه دلیلی تایلند را برای مسافرت انتخاب کرده، چیزی که در تمامی سفرها مشترک می باشد، غذا و خوراکی های محلی آنجاست. این که در سفرتان چه غذاهای محلی را امتحان می کنید بدون شک در خاطراتِ خوبتان از آن مقصد نقش مهمی دارد. &n...

ادامه مطلب

نان سفید خانگی با عطر مخصوص اش!

نان سفید خانگی با عطر مخصوص اش!

نان سفید خانگی با عطر مخصوص اش! مجله اینترنتی فراسو: وب‌سایت سوران: من خودم عاشق نان خانگی هستم لذت درست کردنش یک طرف بوی خوبی که وقتی نان داره میپزه توی فضا پخش میشه هم یک طرف.   نان امروز نان سفید معمولی که خب تقریبا میشه گفت همه خوردن، درست کردنش هم فوق العاده سادست و انتخاب مناسبی برای کسایی است که ترجیح میدن نون رو خودشون تهیه کنند. مواد لازم: کره (برای چرب کردن) به میزان لازم آرد همه منظوره ۷۵۰گرم آب ۴۵۰میلی لیتر ک...

ادامه مطلب