شیرینی پزی

چهارگوش های شکلاتی بدون پخت

چهارگوش های شکلاتی بدون پخت

چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه ها هم درست نمودن آن را خیلی دوست دارند. مجله اینترنتی فراسو : چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه ها هم درست نمودن آن را خیلی دوست دارند. مواد لازم:  شکلات خالص : ۲۷۵ گرم  کره : ۱۷۵ گرم شربت قوام آمده : ۴ قاش...

ادامه مطلب

قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی

قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی

قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند. مجله اینترنتی فراسو : قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرست...

ادامه مطلب

این کوچولوهای زیبا به درد تولد می خورند

این کوچولوهای زیبا به درد تولد می خورند

 پاته لوبیا و سیب زمینی بسیار سریع آماده می شود و تا ۲ روز قابل نگهداری در فریزر است. آن را روی نان تست کوچک, نان برشته ی ملبا یا سبزیجات خام سرو می نمایند. مواد لازم:  سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۱۰۰ گرم  کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده : ۲۲۵ گرم  سیر , له شده : ۱ حبه  آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری  گشنیز تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری  ماست ساده کم چرب : ۲ قاشق غذاخوری نمک : به میزان لازم  فلفل : به میزان لازم  گشنیز تازه ی خرد شده جهت ت...

ادامه مطلب

موس شکلاتِ فرانسوی

موس شکلاتِ فرانسوی

موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته می‌شود اما تنها به یک دسر شیرین محدود نمی‌شود و نوعی غذا نیز بشمار می‌آید که در آن ممکن است از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف یا خزه است. از ویژگی‌های آن بافت پرهوای آن است. مواد لازم: سس شکلات ۱۰ قاشق غذاخوری خامه یک بسته طرز تهیه: ۱-خامه را درون مخلوط کن میریزیم و سپس شکلات مایع را به آن اضافه میکنیم. و به مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا مخلوط میکنیم....

ادامه مطلب

ترکیب براونی و نوتلا چی میشه؟!

ترکیب براونی و نوتلا چی میشه؟!

 تقریبا تمام کسانی که شیرینی های شکلاتی دوست دارند، ‌براونی مورد پسندشون قرار می گیرد و نوتلا هم شکلاتی است، اخیرا محبوبیت خیلی زیادی پیدا کرده است. در این دستور پخت، این دو تا را با هم ترکیب کردیم. مواد اولیه: شکر قهوه ای (۱/۲) پیمانه تخم مرغ (۲) تخم مرغ عدد کره (۴۰) گرم جوش شیرین (۱/۲) قاشق چایخوری نمک (۱/۵) قاشق چایخوری آرد سفید (۱/۲) پیمانه شکلات نوتلا (۱) عدد اسانس وانیل (۱) قاشق چایخوری   طرز تهیه: ۱-فر را تا ۱۶۰ درج...

ادامه مطلب

طرز تهیه «کوکی شکلاتی» که حسابی طرفدار دارد

طرز تهیه «کوکی شکلاتی» که حسابی طرفدار دارد

    آرد الک شده : ۲۲۵ گرم     کره : ۶۰ گرم     شکر دانه ریز : ۱ قاشق غذاخوری     چیپس شکلات : ۵۰ گرم     شیر : ۱۵۰ میلی لیتر   طرز تهیه: ۱. سینی شیرینی پزی را کمی چرب نمایید . آرد را داخل کاسه ای بریزید . کره را به تکه های کوچک خرد نموده , به آرد بیافزایید و با نوک انگشت ورز دهید تا به صورت خرده نان های کوچکی در بیاید . ۲. شکر دانه ریز و چیپس شکلات را به مایه اضافه نمایید . ۳. مقداری شیر به خمیر اضافه نمایید تا کمی نرم شود . ۴. خمیر را...

ادامه مطلب

قبل از خواب یک برش از این‌ها را بخورید

قبل از خواب یک برش از این‌ها را بخورید

کره : ۱۰۰ گرم شربت قوام آمده : ۲ قاشق غذاخوری  بیسکویت مالت دار شیری : ۲۲۵ گرم شربت مالت با طعم شکلات : ۲ قاشق غذاخوری  شکلات شیری یا خالص , خرد شده به قطعات کوچک : ۷۵ گرم  پودر قند : ۲۵ گرم  شیر : ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : ۱. یک قالب گرد نیمه گودی به قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب نموده و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید . ۲. کره , شربت قوام آمده و مایه شکلاتی مالت دار را با هم داخل تابه کوچکی بریزید و با حرارت ملایم گرم نمایید و مرتب ه...

ادامه مطلب

برای عصرانه «شیرینی نارنجکی» آماده کنید

برای عصرانه «شیرینی نارنجکی» آماده کنید

مواد اولیه : خامه فرم گرفته به میزان لازم رنگ زرد در صورت تمایل وانیل مقداری بکینگ پودر مقداری روغن مایع ۲۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد آب ۲۰۰ گرم آرد شیرینی پزی ۱۰۰ گرم شکلات برای تزئین در صورت تمایل طرز تهیه: ۱.آب را می گذاریم تا بجوشد بعد روغن مایع را اضافه کردهو سپس آرد را می افزاییم و خمیر را می پزیم ، بعد از پختن خمیر می گذاریم کمی خنک شود و بعد با سر خمیر زن همزن کاسه ای یا سر خمیر زن غذا ساز یا در صورت نداشتن( که اگه قبلیا باشن خیلی عالیه) خم...

ادامه مطلب

نان بستنی هایی شبیه نان خامه‌ای

نان بستنی هایی شبیه نان خامه‌ای

بستنی ۳۰۰ گرم تخم مرغ  ۲ عدد شکر  ۱ قاشق غذاخوری آرد  ۶۰ گرم کره  ۵۰ گرم طرز تهیه: ۱- در قابلمه ای روی حرارت ملایم، کره، شکر و نوک انگشت نمک را به همراه ۱۵۰ میلی لیتر آب بریزید و بگذارید تا کره آب شود. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد. به محض اینکه آب به جوش آمد آرد را یکجا به آن اضافه کنید و سریع مواد را هم بزنید. ۲-مواد را روی حرارت خوب با هم ترکیب کنید، تا خمیری یکدست و براق به دست آید و از کناره های ظرف جدا شود. خمیر را گرد کنی...

ادامه مطلب

طرز تهیه یک تیرامیسوی عالی و خوشمزه

طرز تهیه یک تیرامیسوی عالی و خوشمزه

مواد لازم:     بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته     تخم مرغ پنج عدد     خامه فرم گرفته دو لیوان     پنیر ماسکار پونه یک بسته     شکر یک تا دو قاشق غذا خوری     وانیل نصف قاشق چایخوری     قهوه یک لیوان دم کرده غلیظ     پودر کاکائو به مقدار لازم   بیسکوییت لیدی فینگر و خامه فرم گرفته برای تیرامیسو دوستای گلم بیسکوییت لیدی فینگر رو میشه به شکل بسته ای از سوپر مارکت های بزرگ و یا شکلات فروشی ها تهیه کنید. بافت و دستور درست کردنش هم مثل شیرینی لطیفه ...

ادامه مطلب